بهترین فست فود های تبریز
گزارشی از 35 فست فود برتر تبریز
1-فست فود گسترش( چهار راه آبرسان)

مقدمه ای در مورد فست فود:
"فست فود(fast food)" يا "غذاي حاضري" غذايي است كه از رستورانهاي فست فود تهيه مي شود. انواع ساندويچ، همبرگر، چيزبرگر و ديگر انواع برگرها، ماهي و ميگوي سوخاري، هاتداگ، فيله ی استيك گوشت يا مرغ، سيبزميني سرخ كرده، مرغ سوخاري، ناگت مرغ، تاكو (نوعي غذاي مكزيكي)، انواع پيتزا و انواع سالاد در فهرست غذاي رستورانهاي فست فود به چشم مي خورد. در اين رستورانها، غذاي از پيش آماده را در مدت كوتاهي بعد از سفارش، به مشتري تحويل مي دهند.
2-فست فود روناکی بوفر(بزرگراه پاسداران-نرسیده به میدان آذربایجان )
خيلي از رستورانهاي فست فود بخشي از يك سازمان زنجيرهاي هستند. از آنجايي كه راه اندازي فروشگاههاي فست فود نياز به امكانات چنداني ندارد و فضاي بزرگي هم نميخواهد، نمونههاي شخصي و مستقل آن، مخصوصا در كشورهاي درحال توسعه مثل كشور خودمان، رو به افزايش است.اکنون فست فود تبديل به نماد زندگي مدرن و ماشيني شده است. جف آردر مي گويد: ما در زمانه اي زندگي ميكنيم كه پيتزا زودتر از نيروي پليس به خانههايمان مي رسد. نسل حاضر آمريكا را نسل فست فود مي نامند، اما برخلاف آنچه فكر مي كنيم، عرضه ی سريع غذاهاي حاضر و آماده، پيشينه ی تاريخي دارد و مختص قرن حاضر نيست.
3-فست فود هیلا(منظریه)
در روم باستان، دكههاي فروش نان و زيتون وجود داشته است. در شرق آسيا مغازههايي بودهاند كه رشته فرنگي آماده عرضه مي كردند. در خاورميانه، از سالهاي دور تا امروز دكههاي فروش فلافل را داشتهايم.
4-فست فود توکا(نصف راه -به طرقونقا)

در هند قديم انواع اغذيه ی آماده وجود داشته است. در كشورهاي غرب آفريقا نيز از قديم الايام، بروشت مي فروختند كه نوعي كباب چوبي است.اما فست فود به شكل امروزي دقيقا در هفتم جولاي 1912 و در آمريكا متولد شد. در اين روز رستوراني با نام "اتومات" در نيويورك افتتاح شد كه در واقع نوعي كافه تريا بود. آنها غذاهاي از پيش آماده را در محفظههاي گرم كننده ی شيشهاي قرار مي دادند و مشتريان از طريق دستگاههاي سكهاي اقدام به خريد آن مي كردند.
5-آقای آشپز(سربالایی ولیعصر)
اتومات خیلی زود شعبات متعددي در گوشه و كنار آمريكا افتتاح كرد و 20 سال بي رقيب باقي ماند. بالاي در ورودي رستورانهاي اتومات نوشته بود: "ما كار مادران را كم كردهايم." بعد از اتومات نوبت به شركت آمريكايي "وايتكسل "(قلعه ی سفيد) رسيد كه همبرگرهايش فقط پنج سنت قيمت داشت كه براي مشتريان واقعا به صرفه بود.
6-چنچنه(رودکی ولیعصر)
آنها علاوه بر اينكه قيمت را حسابي پايين آورده بودند، نوآوري ديگري هم داشتند: خط توليد غذا را به شكلي تعبيه كرده بودند كه تمام مشتريان مي توانستند خيلي راحت شيوه ی آماده كردن غذا را ببينند.در سال 1940 سر و كله ی "مكدونالد" پيدا شد كه امروزه نامش مترادف با صنعت فست فود است.
7-توسکا(روبروی هتل شهریار)
برادران مكدونالد، ديك و مك، با يك باربكيو شروع كردند. منتها ديگر لازم نبود كه مشتريان براي تهيه ی غذا از خودروي خود پياده شوند. باربكيوي آنها به اصطلاح حالتdriving داشت. برادران مكدونالد بعد از هشت سال وقتي كه ديدند بيشتر سودشان از فروش همبرگر است، رستورانشان را سه ماه بستند و وقتي در سال 1948 مجدداً آن را افتتاح كردند، منويشان كوتاه و ساده شده بود: همبرگر، سيبزميني سرخكرده، چند نوع شيك (shake)، قهوه و كوكا كولا كه البته همه از قبل آماده و بسته بندي شده بودند.
8-دنج(سه راهی اهر به سمت تبریز-جنب نمایشگاه بین الملل)
ديگر لازم نبود كه فروشندگان منتظر سفارش مشتريان بمانند. قيمت هر همبرگر 15 سنت بود كه مي شد نصف قيمت جاهاي ديگر. در سال 1961 يكي از كساني كه در كار تهيه ی انواع شيك بود، امتياز مكدونالد را خريد و ايدههاي خود را در آن بسط داد و آن را متحول كرد. نام اين شخص "ري كراك"بود و اين جمله هم متعلق به اوست: براي درك زيبايي موجود در گوجه فرنگي داخل يك همبرگر به نوع خاصي از شعور نياز است.بعد از مكدونالد، فست فودهاي زنجيرهاي زيادي ظهور كردند كه البته خاستگاه اكثر آنان ايالات متحده بود.
9-اسکای(جاده تهران)
طی چند سال اخیر فست فود ها در تبریز توسعه چشم گیری داشته اند بطوری که با مقایسه تعداد فست فودهای کنونی تبریز با فست فودهای 5 سال قبل میبینیم که تعداد فست فودها چند برابر شده است
10-فست فود 2000 (ولیعصر)
این افزایش تعداد موجب ایجاد حس رقابت و ایجاد بازار رقابتی در بین مدیران فست فودها شده است که این اجاد رقابت توجه ویزه مدیران فست فودها به کیفیت غذا ها و ایجاد محیطی دلنشین برای مشتریان را موجب شده است
11-پینک(بلوار توانیر -مرکز خرید ائل ایستین)
همین محیط رقابتی موجب گشته توجه مالکین فست فودها به معماری و زیبایی فست فودها چند برابر شود و شما با مقایسه فست فود های فعلی با فست فودهای چند سال قبل تفاوت فوق العاده در معماری فست فودها را کاملا درک خواهید کرد
12-پیزا پیزا ترکیه( 4 راه لاله -جنب رفاه مرکزی)
هم اکنون در کلانشهر تبریزدر حدود 1000 فست فود چه به صورت سرپائی و چه بصورت رستورانهای بزرگ وجود دارد که در این پست با توجه به درخواست بازدیدکنندگان وبلاگ در مورد تهیه گزارشی از بهترین فست فودهای شهر , درخواست آنها اطاعت و پستی گزارش وار در مورد فست فودهای شهر تهیه گردید امیدوارم مورد توجهتان قرار گرفته باشد
13-رستوران چینی(پارک جنگلی رشدیه)

شایان ذکر است تعداد فست فودهای بزرگ تبریز یقینا بالای 100 مورد است که من تنها از فست فودهایی که در مسیر و در دسترس من بودند گزارش تهیه کرده ام که حتما فست فودهایی خوهند بود که از قلم افتاده اند !
14-ترنادو(گلگشت)فعلا تعطیل میباشد

15-فست فود جلالی(فلکه رودکی ولیعصر)
16-دعوتکده( کوی لاله)
17-دکتر نیک(ولیعصر -مخابرات)
18-پیتزا پیتزا(میدان ائل گلی)
19-سون(الهی پرست)
20-دکتر آر پی جی(جاده تهران)
21-راسپینا(میدان بسیج)
22-پاپریکا(میدان هتل مرمر)
23-اترک(فلکه بارنج ولیعصر )
24-آکال (نمایندگی کی اف سی)دقیقا نمیدونم از اینترنت پیدا کردم
25-چیلی(بلوار آزادی -پائین برجهای زمرد )
26-رد (ولیعصر)1970
27-فست فود تراکتور(الهیه باغمیشه)
28-نون و پنیر(ولیعصر )
29-بلوار(بلوار 29 بهمن)
30-ایتالیایی(سربالایی ولیعصر جنب کنسول گری آذربایجان)
31-پدر خوب(بلوار 29 بهمن)
32-دلستان(بلوار 29 بهمن)
33-آقای آشپز رشدیه
34-دو هزار (شهناز)
35-هفت سنگ(شهناز)